top of page
Search
  • Writer's pictureΚατερινα Μονογυιού

Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σέριφο

Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σέριφο


Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Σέριφο για να τιμήσει τον Προστάτη του νησιού Ταξιάρχη Μιχαήλ. Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στον Εόρτιο Εσπερινό στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ, όπου τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ η ενθρόνιση του Ηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτου Ευδόκιμου Καραπαντελάκη, καθώς και στη Θεία Λειτουργία.


H Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβύνθη, από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομών στο νησί και συζήτησαν για λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερίφου, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν ζητήματα επικαιρότητας καθώς και η οργάνωση του κόμματος στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές του 2023. Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού συνάντησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Σεριφίων κ. Αντώνη Κουζούπη, με τον οποίο συζήτησε για τρέχοντα θέματα στον τομέα του πολιτισμού.


Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:


«Τιμούμε σήμερα τον Προστάτη της Σερίφου και Έφορο των απανταχού Σεριφίων Ταξιάρχη Μιχαήλ. Τιμούμε σήμερα τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας μας Αρχάγγελο Μιχαήλ. Τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας μας, που με αυτοθυσία υπηρετούν την Πατρίδα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα μας.»




12 views0 comments
bottom of page