Στη Σαντορίνη βρέθηκε η πολιτευτής του Νομού Κυκλάδων με τη ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή την γιορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος. Η κα Μονογυιού, παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, και επι τη ευκαιρία συναντήθηκε και συνομίλησε με τοπικούς φορείς.

Για δεύτερη φορά, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο Volcano TV,  είχε την τύχη να παρευρεθεί και στην γιορτή της Παναγιάς της Σέργαινας στο Βόθωνα, ένα από τα πιο γνωστά πανηγύρια του νησιού, αλλά και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου Θήρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σαντορίνη, η κα Μονογυιού, συναντήθηκε και ενημερώθηκε από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, αλλά και με εκπροσώπους του ιατρικού προσωπικού του ΚΥ Θήρας. Οι τελευταίοι την ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική τηλεόραση της Σαντορίνης, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό, στην μεταναστευτική πολιτική, αλλά και στην πολιτική που ακολουθείται για τις πολύπαθες νησιωτικές περιοχές.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή : http://www.neasantorinis.gr