Θερμή ήταν η κερκίδα του Α.Ο Πανναξιακού σήμερα το πρωί μέσα στο πλοίο Blue Star Patmos με τους παίκτες της Ναξιώτικης ομάδας να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξή τους ,στην όμορφη  Κατερίνα Μονογυιού η οποία έδειξε για ακόμα μια φορά οτι βρίσκεται κοντά στην νεολαία και την στηρίζει. Είτε είναι Πολιτιστικός σύλλογος είτε μια παρέα είτε αθλητικό σωματείο.   Οκτώ ημέρες πριν από τις εκλογές η κ.Μονογυιού συνεχίζει την περιοδεία της στις Κυκλάδες.

    Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 17 Ιανουαρίου μια ομάδα απο την Νάξο, έδειξε οτι τουλάχιστον θα έχει τον έναν από τους δύο σταυρούς στις προσεχείς εκλογές με τον άλλο λογικά να έχει καπαρώσει ο κ. Βρούτσης.(αναφερόμαστε στους Νεοδημοκράτες υποψήφιους),Μην σας φανεί όμως και περίεργο το ''μονοκούκι'' στην Κατερίνα Μονογυιού!

  

   Πάντως οι παίκτες του Πανναξιακού το διασκέδασαν (με φωτογραφίες ,συνθήματα)λίγο πριν το παιχνίδι τους στην Σαντορίνη. Το ίδιο έδειχνε να κάνει και η υποψήφια Βουλευτής των Κυκλάδων  που ανέβασε φωτογραφία Selfie στην σελίδα της στο facebook.