Συνέχισε την επαφή με τους πολίτες και στη Σύρο το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς (31/12/2014 έως 2/1/2015) η πολιτευτής Κυκλάδων της Ν.Δ Κατερίνα Μονογυιού.
Την Τετάρτη 31/12 συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Λεονταρίτη όπου αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και η κ. Μονογυιού αναφερόμενη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είπε χαρακτηριστικά «Η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω στο χθες. Είμαι παρούσα, δίπλα στους πολίτες των Κυκλάδων, οι οποίοι θα αξιολογήσουν συμπεριφορές και πολιτικές προτάσεις και έχουν πλέον τον τελευταίο λόγο».

Στη συνέχεια η κ. Μονογυιού  συμμετείχε σαν μέλος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων στη δράση κοινωνικής προσφοράς της ΟΝNΕΔ στη Σύρο με την παράδοση τροφίμων στη Μητρόπολη Σύρου. Κατόπιν ,επισκέφτηκε το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, όπου παρέδωσε κοτόπουλα και τρόφιμα βοηθώντας το έργο των ανθρώπων της εκκλησίας, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τους πολίτες που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς παρευρέθηκε η κ. Μονογυιού στη λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σύρου, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δωρόθεου και αντάλλαξε ευχές με πολύ κόσμο.
Στη συνέχεια έδωσε το παρόν στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Επίσης, επισκέφτηκε το γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, όπου ευχήθηκε στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στον καθένα και στην κάθε μια ξεχωριστά Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη.
Συμμετείχε δε, στο Πρωτοχρονιάτικο γεύμα του Γηροκομείου μαζί με όλους τους συνανθρώπους μας, που αυτές τις άγιες μέρες μας έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στις 2 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία στο Επισκοπείο Σύρου ανήμερα της εορτής του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, όπου ο κόσμος την αγκάλιασε θερμά.
Η πολιτευτής κ. Μονογυιού ήταν φανερά συγκινημένη από την αγάπη που της επέδειξαν οι πιστοί. Μετά, συναντήθηκε με τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου κ. Πέτρο Στεφάνου και πήρε την ευχή του.
Τέλος, ήταν παρούσα στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σύρου παρουσία πολλών κατοίκων.